Luettavaa syksyksi

Havahduin tajuamaan, että kustantamoiden syyskatalogit ovat suurinpiirtein ilmestyneet ja että  jotain listausta itseä kiinnostavista uutuuksistakin voisi jo tehdä. Jostain syystä listani jäi tällä kertaa lyhyemmäksi kuin yleensä, en tiedä onko tarjonta tulevalle syksylle pienempi kuin yleensä vai eikö tarjonta tällä kertaa iske minuun.

Mukana on aika monta tuttua kirjailijaa, joilta nyt ilmestyy uutta kuten Kate Morton, Emmi Itäranta ja Liaine Moriarty. Paula Hawkinsin kirjaan törmäsin ensin ihan muualla, samoin Mamen Sànchezin kirjasta olin jo ehtinyt lukea ennen katalogien selailua. Stockmann Yard kuulostaa erityisen mielenkiintoiselta, koska olen itse kaupassa töissä ja myymälävarkauksia ja niiden yrityksiä on tullut todistettua. Juri Nummelinin 50 kirjaa - 50 elokuvaa kiinnostaa ikuisuuskysymyksen takia: kumpi ensin, kirja vai elokuva.

Linkitin kirjan kustantajan sivulla olevaan esittelyyn, jos sellainen oli olemassa. Nekin, joita ei ole linkattu, löytyvät kustantajien kuvastoista. Miltä sinun listasi näyttää?

Otava
Like
WSOY
 • Juri Nummelin: 50 kirjaa - 50 elokuvaa
 • Saana Saarinen & Kati Tiirikainen: Rakastan kirjastoa
Atena

Kommentit

 1. Kiitos kirja vinkeistä! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkään en ole vielä ehtinyt oikein perehtyä syksyn kirjatarjontaan. En noista listasi kirjoistakaan oikein osaa sanoa vielä mitään. Täytyypä ottaa viikonlopun huviksi katalogien selailu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät enemmän osumia kuin minä onnistuin tällä kertaa löytämään. :)

   Poista
 3. Minä odotan eniten Iida Rauman, Emmi Itärannan ja Sari Pöyliön kirjoja - ihan vain koska olen pitänyt jokaisen edellisestä teoksesta niin paljon. :) Pitäisikin lueskella loput syksyn katalogit ajatuksella läpi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle mainitsemistasi vain Emmi Itäranta on entuudestaan tuttu, muihin kahteen tutustumista odotan innolla. :)

   Poista
 4. Minunkin lukulistalta löytyy Paula Hawkins ja Liaine Moriarty. Tuo Stockmann Yard-kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyykin lisätä se lukulistalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löysit jotain uutta omalle listallesi! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mitä mieltä sinä olet?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Enni Mustonen: Pohjatuulen tarinoita

Sofi Oksanen: Puhdistus

TJ Klune: Talo taivaansinisellä merellä