Kuka kirjoittaa?

Olen kolmekymppinen varsinaissuomalainen nainen, jonka kirjahyllyssä ei ole koskaan tarpeeksi tilaa. Olen koulutukseltani luokanopettaja sekä kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomi ja työskentelen tällä hetkellä kirjastosihteerinä. 

Olen lukenut kirjoja siitä asti kun opin lukemaan, ja varsinkin alakouluikäisenä sain toistuvasti kuulla lukevani ihan liikaa. Huvilukeminen jäi opiskelujen ja tenttikirjojen jalkoihin useaksi vuodeksi, mutta nyt olen taas muutaman vuoden lukenut aktiivisesti. Luen sekä kaunoa että tietokirjoja, molempia ehkä sieltä viihteellisemmästä päästä.

Valitsen lukemani kirjat usein summamutikassa esimerkiksi kirjaston palautushyllystä, mutta poimin lukulistalleni täytettä myös muista kirjablogeista. Osa bloggaamistani kirjoista on kirjastosta, osa itse ostettuja tai saatuja, ja osa on kustantajilta saatuja arvostelukappaleita. Sillä, miten kirja on käsiini kulkeutunut, ei ole merkitystä mielipiteisiini tai tekstin laatuun tai pituuteen.

Blogiin kirjoitan lähinnä lukemistani kirjoista, mutta välillä voi olla myös juttuja erilaisista tapahtumista tai muista kirjoihin ja kirjallisuuteen liittyvistä aiheista. En yleensä kirjoita kovin syvällisiä analyysejä vaan yritän kertoa mitä mietteitä kirja minussa herätti.

Teen yhteistyötä esimerkiksi suomalainen.com-verkkokaupan kanssa, joten blogissa voi olla mainoksia ja tekstissä affiliate-linkkejä. Yhteistyö ei vaikuta tekstien sisältöön.

Kiitos kaikille lukijoilleni ja tervetuloa uusille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä sinä olet?