Blogin kasvojenkohotus

Blogi on kokenut viime kuukausina muutoksia ulkonäössä. Olen testaillut erilaisia malleja, koska halusin uudistaa ilmettä. Kokeilin myös bloggerin tarjoamia uusia malleja, mutta vaikka se aluksi näyttikin ihan mukavalta, totesin että se ei taida kuitenkaan toimia tässä blogissa halutulla tavalla.

Siirryin siis takaisin "perinteisempään" ulkoasuun ja yksinkertaisin sitä poistamalla taustakuvat ja sivupalkkien taustavärit. Sain myös lopulta askarreltua blogille bannerin. Sen tekeminen on ollut työlistalla pitkään, mutta en ole ehtinyt perehtyä asiaan aikaisemmin. Koska bannerista tuli mustavalkoinen, piti blogin värimaailmaa muokata sen mukaiseksi. Toivon että uusi värimaailma tekee lukemisesta miellyttävämpää ja asioiden löytymisestä sivupalkeista helpompaa.

Noin vuosi sitten toin blogini esittelyyn etunimeni, ja nyt bloggaan omalla naamallani kun uskalsin vaihtaa myös profiilikuvan. Olen arastellut bloggaamista omalla nimelläni (kuten kai aika monet muutkin), mutta asiaan on tottunut ajan kuluessa ja nyt uskallan jo näyttää lukijoille kasvonikin. :)

Toivon että uusi ulkoasu miellyttää ja on aiempaa selkeämpi. Otan mielelläni palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan. Tuntuuko lukeminen helpolta vai työläältä, pistääkö joku yksityiskohta ikävästi silmään vai näyttääkö uusi ilme sinusta kivalta?

Kommentit

 1. On kivan selkeä. :) ihte sompaan jatkuvasti blogin ulkoasun kanssa, kun välillä kaipaan väriä ja pian sitten värit alkaa ärsyttää silmää. Olen kodin sisustamisen suhteen samanlainen... kyllä ukko tykkää, kun koko ajan pitää olla sohvatyynyjä ynnä muuta turhaa ostamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Juu, minullakin on tuota sompailua aina välillä, jotenkin olen yhdistänyt sen myös vuodenaikojen vaihteluun. Etenkin keväisin ja syksyisin tekee mieli uudistaa. :)

   Poista
 2. Näyttää selkeältä ja helppolukuiselta. Mustavalkoisuudesta tulee mieleen sanomalehti. Onnea uudelle blogin aikakaudelle :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää minustakin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mitä mieltä sinä olet?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Enni Mustonen: Pohjatuulen tarinoita

Satu Rämö: Talo maailman reunalla

Paluu Nummelan ponitallille