Kuka kirjoittaa?


Olen kolmekymppinen varsinaissuomalainen nainen, jonka kirjahyllyssä ei ole koskaan tarpeeksi tilaa. Olen koulutukseltani luokanopettaja  ja kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomi, ja nyt olen aloittanut myös suomen kielen ja kotimaisen kirjallisuuden opinnot. Työskentelen pienessä lähikirjastossa kirjastosihteerinä.

Olen lukenut kirjoja siitä asti kun opin lukemaan, ja varsinkin alakouluikäisenä sain toistuvasti kuulla lukevani ihan liikaa. Edelleen luen paljon, ja lukumakuni on monipuolinen. Luen sekä kaunoa että tietokirjoja, molempia ehkä sieltä viihteellisemmästä päästä.

Valitsen lukemani kirjat usein summamutikassa esimerkiksi kirjaston palautushyllystä, mutta poimin lukulistalleni täytettä myös muista kirjablogeista. Osa bloggaamistani kirjoista on kirjastosta, osa itse ostettuja tai saatuja, ja osa on kustantajilta saatuja arvostelukappaleita. Sillä, miten kirja on käsiini kulkeutunut, ei ole merkitystä mielipiteisiini tai tekstin laatuun tai pituuteen.

Blogiin kirjoitan lähinnä lukemistani kirjoista, mutta välillä voi olla myös juttuja erilaisista tapahtumista tai muista kirjoihin ja kirjallisuuteen liittyvistä aiheista. En yleensä kirjoita kovin syvällisiä analyysejä vaan yritän kertoa mitä mietteitä kirja minussa herätti.

Blogissa voi olla mainoksia ja tekstissä affiliate-linkkejä. Yhteistyö ei kuitenkaan vaikuta tekstien sisältöön.

Tervetuloa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Enni Mustonen: Pohjatuulen tarinoita

Satu Rämö: Talo maailman reunalla

Delia Owens: Suon villi laulu