Täällä taas!

Lähes kaksi vuotta on vierähtänyt edellisestä postauksesta. Mitään dramaattista ei ole tapahtunut, työ- ja perhearki vain on vaati osansa ja rajoitti kirjoittamiseen käyttämääni aikaa. Toisaalta bloginpito alkoi tuntua työläältä ja niin tuli pidettyä taukoa. Viime vuonna ehdin kuitenkin lukea paljon, ja tässä kevään aikana on herännyt uudelleen myös halu kirjoittaa ja keskustella luetuista kirjoista.

Pääsen työssäni kirjastosihteerinä käsittelemään uutuuksia, joista monet tulee myös itse luettua. Tänä keväänäkin on ilmestynyt paljon ihania kirjoja, joita pääsen suosittelemaan myös asiakkaille. Tämän blogin yhtenä ajatuksena on vinkata luettavaa ja siten auttaa lukijoita ja kirjoja kohtaamaan toisensa.

Viime aikoina olen lukenut tavalliseen tapaan kaunoa ja tietoa, ja lisäksi muutamia tenttikirjoja. Aloitin suomen kielen opinnot viime syksynä, ja ensi syksynä paneudun opiskeluihin täyspäiväisesti opintovapaan myötä. Silloin aloitan myös kirjallisuuden opinnot, ja odotan mielenkiinnolla minkälaisia eväitä sieltä tarttuu luettujen kirjojen ruodintaan ja suositteluun.

Sitä ennen on kuitenkin edessä ihana kesä ja kasoittain lukemattomia kirjoja, joita haluan vinkata myös teille blogin lukijoille. Tervetuloa mukaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Enni Mustonen: Pohjatuulen tarinoita

Satu Rämö: Talo maailman reunalla

Paluu Nummelan ponitallille