Hyvää uutta vuotta!

Toivotukset tulevat vähän myöhässä, mutta eilinen sohvallalöhöilypäivä ei antanut myöten blogikirjoituksen vertaa. :)

Monet ovat tehneet koosteita menneestä vuodesta, mutta minä suuntaan katseeni suoraan tähän vuoteen, mm. haasteiden muodossa. Olen osallistunut facebookissa kahteen haasteeseen tähän mennessä, Koen 13 kotimaista kirjailijaa vuonna 2013 ja 30Koetus. Ensimmäisessä on tarkoituksena lukea 13 itselleen ennalta tuntemattoman kotimaisen kirjailijan tuotantoa, ja jälkimmäisessä lukea yhteensä 30 000 sivua vuoden 2013 loppuun mennessä. Kotimaisten kirjailijoiden osalta luulen että selviän melko helpolla, omassakin kirjahyllyssä on aika paljon kotimaisten kirjailijoiden kirjoja joita en ole vielä ehtinyt lukea. Sen sijaan tuo 30 000 sivua voi  aiheuttaa vähän päänvaivaa, laskin että se tekee 2500 sivua kuukaudessa, joka on omalla lukutahdillani melkoinen sivumäärä. Sivumäärään saa kyllä sisällyttää tenttikirjat, ja luulen että teen niin vaikka se tylsää onkin. Teen näille kahdelle haasteelle yhteisen sivun, jonne pääsee tuolta yläpalkista. Sen lisäksi 30 000 sivun täyttymistä voi seurailla sivupalkista, jota yritän muistaa päivitellä.

Jouluna sain muutaman kirjan, kaikki toivomuslistallani olleita, vaikka kaksi jälkimmäistä olivatkin kuulemma ihan arvalla ostettuja. Hyvin osui!


Tänään töistä päästyäni jämähdin edullisten kirjojen hyllylle ja sieltä mukaan tarttuivat nämä:Eiköhän haasteissa päästä ihan hyvin alkuun! :)
Kommentit

  1. Olet voittanut synttäriarvonnassani, joka päättyi 28.12. Käy tsekkaamassa blogitekstini siitä ja laita mulle meiliä, niin saadaan palkinto matkaan. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mitä mieltä sinä olet?

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Enni Mustonen: Pohjatuulen tarinoita

TJ Klune: Talo taivaansinisellä merellä

Agatha Christie: Totuus hallavan hevosen majatalosta