Näytönsuojakalvojen suurkuluttaja

Postaus sisältää *-merkillä merkittyjä mainoslinkkejä. Saan pienen korvauksen linkkien kautta tehdyistä ostoista, mutta yhteistyö ei vaikuta tekstieni sisältöön.

Olen välillä varsinainen säheltäjä, ja kiireinen arki kahden pienen lapsen kanssa ei varsinaisesti vähennä sähellyksen määrää. Puhelin ei aina tunnu pysyvän menossa mukana, ja nykyiset älypuhelimet ovat hieman herkkänahkaisia etenkin näyttöön kohdistuvien kolhujen suhteen. Siksi puhelimeni on vuorattu hyvällä kotelolla ja lisäksi vielä panssarilasisella näytönsuojalla.

Luen tai kuuntelen kirjoja yleensä jollain näistä: puhelimella tai pädillä. Kaikilla on tukevat kotelot.

Käytän puhelinta kaiken muun ohella myös lukemiseen. Käytän vaihtelevasti eri e- ja äänikirjapalveluita, jotka ovat olleet erityisesti pikkulapsiaikaan erinomaisia: pystyn varastamaan lukemiselle hetkiä esimerkiksi varmistaessani että nuorempi nukahtaa päiväunilleen, kuuntelemalla äänikirjaa lenkillä tai lukemalla ihan nopeasti muutaman sivun silloin kun satun olemaan jossain hetkisen yksin. Kirja kulkee puhelimessa aina mukana, mikä on äärimmäisen kätevää. Lukuhetket tuntuvat kuitenkin olevan puhelimelle vaarallisia, sillä luuri putoilee ja saa kolhuja, kun pidän sitä kätevästi saatavilla äänikirjaa kuunnellessani.

Puhelimessa on tällä hetkellä ehjä näyttö ja kalvo, pikkupädissä hiukan haljennut näyttö ja isossa pädissä särö suojakalvossa. Kovalla käytöllä ovat kaikki.

Tämän onnettomuusalttiuden vuoksi on hienoa, että on olemassa panssarilaseja. Ne ovat vieläpä edullisia, ne toimitetaan nopeasti ja ne on helppo asentaa. *Suojakalvotukku yllätti minut iloisesti sillä, miten nopeasti sain tilatut panssarilasit postilaatikkoon toimitettuna. Valikoima näyttää olevan todella laaja (en tiennyt että kelloihinkin saa suojakalvoja - tilasin sellaisenkin), ja siellä on tarjolla myös erilaisia suojakuoria ja -koteloita moneen tarpeeseen.


Minun käytössäni puhelimen ja sen näytön elinikä olisi aika lyhyt, jollei tukevia koteloita ja näytönsuojia olisi tarjolla. Vaikka joudun vaihtamaan panssarilasia säännöllisin väliajoin, pidentävät ne silti huimasti puhelimen käyttöikää. Onhan se myös mukavuustekijä - ehjältä näytöltä on paljon mukavampi lukea kirjaa kuin säröilleeltä.

Millaisia kolhuja sinun puhelimesi tai tablettisi on saanut? Olisiko ehkä tarvetta *Suojakalvotukun tuotteille?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Enni Mustonen: Pohjatuulen tarinoita

Sofi Oksanen: Puhdistus

TJ Klune: Talo taivaansinisellä merellä